Eye Trap

03/02/2012 17:00
Europe/Amsterdam
Werkelijkheid of fictie? Gescript of spontaan? Neem plaats achter het realtime scherm, laat de gebeurtenissen aan u voorbij trekken en leer de werkelijkheid opnieuw bekijken tijdens het Internationaal Filmfestival Rotterdam 2012!

 Het Metropole Orkest voert op 3 februari 2012 Eye Trap uit, onder leiding van dirigent Ernst van Tiel en in samenwerking met het Muziekinstituut MultiMedia en kunstenares Germaine Kruip.

Exclusief en speciaal voor deze eenmalige gelegenheid is fonkelnieuw gecomponeerde muziek geschreven. Een compositie welke een van de meest spectaculaire vergezichten van de stad zal begeleiden: het uitzicht vanuit de Cruise Terminal, met de Maas, Erasmusburg en de Noordoever van Rotterdam.
De compositie is tot stand gekomen met medewerking van Bob Zimmerman, Loek Dikker, Renger Koning, Stan Koch, Toon Vieijra, Paul van Vulpen, Than van Nispen, Harry de Wit, Vincent de Koning, Jos Jansen, Ad van Dongen en Yorick Goldewijk, allen componisten aangesloten bij het MiMM.

Eye Trap
is een project vanuit het Internationaal Film Festival Rotterdam. De 41ste editie van het festival zet u op het verkeerde been met het Signals programmaonderdeel For Real, waarin aandacht wordt besteed aan het samenvallen van film en werkelijkheid.
 

Eye Trap
• Vrijdag 3 februari 2012
• Cruise Terminal Rotterdam
• Aanvang 17:00 tot 18.30
• entree: € 15,00 - € 12,50 met korting

    
 

 Eye Trap wordt mede mogelijk gemaakt door: